Festival info

Amsterdam Wine Festival 2 t/m 4 oktober 2020 Westergasfabriek

Het Noordelijk Halfrond

Je vraagt je natuurlijk af hoe laat en wanneer Amsterdam Wine Festival begint en eindigt (het liefst nooit natuurlijk). Wat kost een kaartje en zijn mijn kinderen welkom. Kortom alle praktische info die ik moet weten als ik naar Amsterdam Wine Festival ga.

Data & Tijden

Vrijdag 2 oktober | 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 3 oktober | 13:00 – 01:00 uur
Zondag 4 oktober | 13:00 – 22:00 uur

Betalen

Amsterdam Wine Festival gooit cash en munten de deur uit. Betaal gemakkelijk en direct met je pinpas of creditcard bij alle (wijn)barren.

Honden

In verband met hygiënische redenen zijn honden binnen in de gebouwen helaas niet toegestaan. Honden mogen wel het Klönneplein betreden.

Groepen & bedrijven

Wil je een onvergetelijke dag organiseren met een grote groep? We helpen je graag! Laat hier een bericht achter.

Locatie

Het westergas terrein is onze thuisbasis. Klik op het icoon voor google maps. 

Huisregels

Klik hier voor de algemene huisregels.

Entertainment & acts

Wijn en spelen! Dat hadden de Romeinen toch goed gezien… Op Amsterdam Wine Festival komt alles bij elkaar. Muziek, de beste wijnen in combinatie met met de culturen uit de wijnlanden en acts. Denk aan bands uit de wijnlanden, sabreren, petanque en nog veel meer..

Het wijnfestijn

Ontdek wie van jouw vrienden de meeste wijnkennis heeft en doe mee aan één van de live veilingen en kom met wel iets heel speciaals thuis!

Live bands & DJ’s

Er mag gedanst worden! Overdag vullen we het programma met veel live bands en ’s avonds zullen de dj’s een tandje bijzetten.

Petanque toernooi

Een pot jeules de boules met een goed glas wijn. Wie daag jij uit?

Kinderhoek

De kids gezellig mee naar AWF? Tuurlijk! Laat ze schminken, schilderen of tekenen en ze kunnen zich eindeloos vermaken in onze kinderhoek onder het genot van een glaasje kinderchampagne!

Proeverijen

Altijd al het verschil tussen bepaalde soorten wijn willen proeven of benieuwd naar de wijnen uit een specifiek land? Tijdens AWF zijn er talloze workshops en proeverijen waar je vrijuit kennis op kunt doen! 

Acts

AWF staat bol van verschillende acts en muziek. Geheel in de stijl van het festival wordt in zowel de Gashouder als het Transformator live muziek verzorgd, wordt er gedanst en wordt de avond afgesloten door een DJ. 

Sabreren

Denk jij dat je het in je hebt om als een echte professional een fles champagne te sabreren? Koop een fles bubbels en test onder begeleiding van een echte expert jouw sabreer skills op onze sabreerbaan!  

En nog veel meer …

Of je nu een beginner bent of een echte connaisseur, het Amsterdam Wine Festival is voor iedereen een dagje uit en een belevenis. Laat je dus verrassen en kom genieten van al het moois dat het Noordelijk Halfrond te bieden heeft.

Uit alle windstreken van het Noordelijk Halfrond.

Meer dan 300 verschillende wijnen vanaf €3,- per glas! Van Frankrijk, Italie, Spanje tot USA, Azerbeidzjan, Georgië en Libanon: elk land heeft een eigen karakteristieke area met een uitgebreide selectie aan wijnen, die je per glas of fles kunt bestellen.
 

Uit alle windstreken van het Noordelijk Halfrond.

Meer dan 300 verschillende wijnen vanaf €3,- per glas! Van Frankrijk, Italie, Spanje tot USA, Azerbeidzjan, Georgië en Libanon: elk land heeft een eigen karakteristieke area met een uitgebreide selectie aan wijnen, die je per glas of fles kunt bestellen.
 

Meld je aan voor de AWF nieuwsbrief!