Jouw ticket is nog geldig!

Van 20 t/m 22 maart 2020 stonden de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond op het programma. We streefden af op de beste Amsterdam Wine Festival tot nu toe. Het Corona Virus (COVID-19) heeft echter roet in de wijn gegooid.

Wij voelen ons gesteund door de vele begripvolle en positieve reacties en willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie begrip en geduld de afgelopen weken.

Achter de schermen waren wij druk met diverse instanties opzoek naar een passende oplossing en compensatie voor al onze tickethouders.

Jouw huidige ticket(s) voor Amsterdam Wine Festival van 20 t/m 22 maart zal als een geldig entreeticket gelden voor ons volgende evenement van vrijdag 2 t/m zondag 4 oktober. Hiervoor hoef je niets te doen! Mocht dit evenement ook niet doorgaan, dan wordt je ticket automatisch omgezet naar het eerstvolgende festival dat wel door kan gaan.

Mocht je in oktober niet kunnen dan kun je een credit voucher aanvragen, deze is geldig voor alle evenementen in 2020 en 2021 van Amsterdam Wine Festival. Als je toch liever restitutie ontvangt over je gekochte tickets voor de editie van maart kan dat natuurlijk ook. Het aanvragen van een credit voucher of restitutie kun je tot uiterlijk 1 juli 23:59u doen.

Het kost enige tijd om de credit vouchers & restituties te verwerken. Naar verwachting zal dit eind mei/begin juni plaatsvinden.

Laten we samen proosten op ons volgende festival!

Ik wil met mijn ticket naar het volgende festival.

Dat vinden wij fantastisch. We zien je graag op het grootste wijnfestival van Nederland, 2 t/m 4 oktober 2020. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Gaat het festival niet door, dan wordt je ticket automatisch overgezet naar het volgende festival.

Kan je niet op 2 t/m 4 oktober?
Vraag een voucher aan: deze is geldig voor alle evenementen in 2020 en 2021 van Amsterdam Wine Festival.

Voor iedereen die automatisch hun tickets doorzetten óf een voucher aanvragen:

  • Dag naar keuze op alle festivals in 2020/2021 (voucher)
  • Extra kortingsvoucher van wijnboeren.nl
  • Haal een extra ticket met 50% korting
  • karma punten voor je support

 

Ik kom wijn drinken ❤️

Mijn ticket refunden.

 

We hadden graag geproost op een van onze volgende oogstfeesten maar niet getreurd; we laten je ticketgelden refunden via onderstaande knop.

 

Regelen