Voucher informatie

Bedankt voor het aanvragen van een voucher! We proosten graag op één van onze volgende festivals.

Volgende edities

Je hebt het bedrag als voucher ontvangen in een e-mail van Paylogic! Deze voucher is geldig voor alle evenementen van Amsterdam Wine Festival in 2020/2021. Op dit moment hebben we nog geen definitieve startdatum voor onze volgende evenementen door de onzekerheid van het corona-virus. Als de poorten open gaan zullen we iedereen per mail op de hoogte stellen om je voucher te verzilveren!

Hoe kan ik mijn voucher gebruiken?

Je hebt een e-mail van Paylogic ontvangen met daarin de voucher. Op het moment dat wij online gaan met onze nieuwe AWF evenementen kun je de vouchercode tijdens het uitchecken in de ticketshop toevoegen. De voucher is geldig voor de aankomende evenementen van 2020/2021. 

Hoe veel is mijn voucher waard?

Jouw voucher heeft dezelfde waarde als je ticket voor het afgelaste festival Amsterdam Wine Festival – Oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond van maart 2020.

Moet ik mijn gehele voucherwaarde in één keer gebruiken?

Dit is niet nodig! Bijvoorbeeld: jouw voucher is €40 waard en je koopt nieuwe tickets ter waarde van €20, dan krijg je een nieuwe voucher van het resterende bedrag opgestuurd. Koop je tickets ter waarde van €50 dan vragen we bij het afrekenen om €10 bij te leggen.

Meld je aan voor de AWF nieuwsbrief!