Hoe proef je wijn? – Met Peruaanse Intipalka wijnen

Heel bijzonder deze workshop. Wijnen uit Peru! Intipalka leert je wijnen proeven met de druivenrassen en wijnen uit Peru. Wees er snel bij.

Glas aan je mond zetten, een flinke slok nemen en bekijken hoe deze je bevalt. Tuurlijk, maar wij vinden dat er meer te ontdekken is in een glas. Wat ruik, proef, zie en ervaar je. Geen moeilijk gedoe over ergens in de verte proef ik een uitgebrand sigarenkistje… nee gewoon heel simpel de bekendste druiven herkennen. Na deze workshop sta je nooit meer voor joker op een verjaardagsborrel (waar over het algemeen niet zulke goeie wijn geschonken wordt als bij het Amsterdam Wine Festival).

Leer de 4 uiterste van smaken in wijn herkennen onder leiding van top sommelier

Onder leiding van een top sommelier kan je de 4 uiterste smaken van wijnproeven leren. De wijnen zijn geselecteerd naar de meest bekende en uitlopende druivenrassen zoals de Sauvignon Blanc en  Chardonnay en de Merlot en Cabernet Sauvignon. Aan de hand van deze 4 druivenrassen kan je in een korte tijd zeer veel te weten komen over wijnen.

 
 
Het Leidinghuis        

Verborgen in de twee halfronde uitbouwen van de Gashouder schuilt het Leidinghuis. Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde deze bijzondere ruimte met originele details uit de fabriekstijd in een eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Deze plek hebben wij gereserveerd voor exclusieve workshops voor onze bezoekers.

Andere masterclasses

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.