Aantal personen:
7 – 20 personen per tasting

Kosten per tasting:
€17,50,- per persoon

Duur:
30 minuten

Aantal wijnen:
Exclusief uitgekozen wijnen uit Spanje met kaas van Bourgondisch Lifestyle.

Espana Por Favor! Het leven is er allemaal lekker tranquilo en de wijnen niet te versmaden. Of je nu Albarino drinkt met oesters of een goed glas Rioja Reserva drinkt met Jamon Iberico. Het leven is goed! Het veelzijdige Spanje zal worden vertegenwoordigd in deze workshop met 3 exclusief geselecteerde glazen door onze huissommelier. Nog even een paar druiven waarbij de mondhoeken omhoog gaan, Tempranillo, Verdejo Viura… Deze wijnen worden begeleid met de Spaanse kazen van Bourgondisch Lifestyle.

Spanje proeverij

Proef Spanje in het Leidinghuis. Onder leiding van een sommelier kun je 4 proefglazen uitsluitend uit Spanje proeven. Wat maakt dit land zo uniek? We kunnen het je uitleggen, maar niets is zo sterk als de ervaring. Ervaar de typische druivenrassen zoals Tempranillo en Verdejo die veelvuldig worden aangeplant in Rioja en Rueda. Macabeo en Viura zullen wellicht ook een rol gaan spelen tijdens de tasting. Laad je verleiden in combinatie met de spijs kazen van Bourgondische Lifestyle

Het leidinghuis

Verborgen in de twee halfronde uitbouwen van de Gashouder schuilt het Leidinghuis. Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde deze bijzondere ruimte met originele details uit de fabriekstijd in een eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Deze plek hebben wij gereserveerd voor exclusieve workshops voor onze bezoekers.

Tickets

Jouw ticket is nog geldig!
Verzilver gauw jouw ticket voor de volgende editie in oktober!

Nog geen ticket?
Niet getreurd, dit wordt de grootste editie tot nu toe.