Aantal personen: 
7 – 20 personen per tasting

Kosten per tasting: 
€20,- per persoon

Duur: 
45 minuten

Aantal wijnen:
4 exclusief uitgekozen wijnen van Ralph Waldschutz

Weingut Waldschütz

De wijnmaker van dit prachtige wijnhuis neemt deze Masteclass voor zijn rekening. Weingut Waldschutz wordt als een van de beste wijnhuizen van Oostenrijk gerekend. Met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit maken ze ieder jaar weer de beste wijnen. Tijdens deze proeverij neemt Ralph Waldschutz je mee naar zijn wijngaarden en laat je alleen het beste proeven dat er in Oostenrijk te vinden is. Gruner Veltliner, Blauer Zweigelt, St Laurent en Pinot Noir… om er een paar te noemen.

Leer de 4 uiterste van smaken in wijn herkennen onder leiding van top sommelier

Onder leiding van wijnmaker Ralph Waldschutz kan je de 4 wijnen proeven waar hij trots op is. De wijnen die geproefd worden zijn onder andere een Gruner Veltliner, Blauer Zweigelt en St Laurent. Dit zijn de druiven waar Oostenrijk trots op is en deze moet je tenminste in je leven geproefd hebben.

Het leidinghuis

Verborgen in de twee halfronde uitbouwen van de Gashouder schuilt het Leidinghuis. Ontwerper Piet Hein Eek transformeerde deze bijzondere ruimte met originele details uit de fabriekstijd in een eigenzinnig appartement, voorzien van alle comfort. Deze plek hebben wij gereserveerd voor exclusieve workshops voor onze bezoekers.

Pak hier je tickets voor AWF!

Tickets