Amsterdam Wine Festival

Oogstfeesten Noordelijk Halfrond

 

2 t/m 4 oktober 2020 gaat helaas niet door

Oogstfeesten Noordelijk Halfrond gaat niet door

 

Hoe graag we het ook willen, helaas kunnen de Oogstfeesten van het Noordelijk Halfrond van 2 t/m 4 oktober in de Gashouder vanwege covid-19 niet doorgaan.
Van 20 t/m 22 maart 2020 stonden de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond op het programma. Het Corona Virus (COVID-19) heeft echter roet in de wijn gegooid. Achter de schermen waren wij druk met diverse instanties opzoek naar een passende oplossing en compensatie voor al onze tickethouders.
 
Jouw ticket(s) voor Amsterdam Wine Festival van 20 t/m 22 maart golden als een geldig entreeticket voor ons volgende evenement van vrijdag 2 t/m zondag 4 oktober. Hiervoor hoefde je niets te doen. Een andere optie was het aanvragen van een refund of voucher (voor 1 juli 2020). Helaas kunnen wij niet de anderhalve-meter garanderen en daardoor niet de gewenste veiligheid waarborgen. Jouw ticket(s) voor Amsterdam Wine Festival van 20 t/m 22 maart zal daarom automatisch als een geldig entreeticket gelden voor ons eerstvolgende evenement.
 

Op dit moment hebben we nog geen definitieve startdatum voor onze volgende evenementen door de onzekerheid van het corona-virus. Wij koesteren de hoop dat de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond in maart 2021 door kan gaan. Als de poorten open gaan zullen we iedereen per mail op de hoogte stellen!Laten we hopen dat we in goede gezondheid het glas kunnen heffen in maart. Bedankt voor jullie begrip,

Team AWF

❤️🍷

Ticket informatie AWF maart

In navolging van de afgelasting van Amsterdam Wine Festival – Maart 2020, danken wij jullie voor alle steun en vertrouwen van de afgelopen weken. Dat heeft ons zeer goed gedaan en wij leven ook met jullie mee in deze bijzondere tijd. Lees hier verder welke opties je hebt als ticketkoper.

Oogstfeesten Noordelijk Halfrond

Als het corona-virus het toelaat opent Amsterdam Wine Festival van 2 tot en met 4 oktober opnieuw haar deuren. Wijnliefhebbers kunnen weer hun hart ophalen op meer dan 5000M2 aan wijnbeleving!

Een duurzaam festival

Amsterdam Wine Festival staat voor positief duurzaam verantwoord genieten van wijn. Daar doen we alles aan. Want om op deze manier smaakt je glas wijn nog lekkerder.

Tickets

🎫 Early Bird tickets voor slechts €11,50
🏆 Vriendentickets 4+1 gratis. Bespaar €16,50
🎉 Incl. gratis glas dat mee naar huis mag!
📍 Westergas Amsterdam

Meld je aan voor de AWF nieuwsbrief!